Hjem > Nyheter > Innhold

Solcelleanlegg - Reis med huset ditt

Sep 16, 2020

Utviklingen av bobiler i verden er gradvis moden, og det er stadig nye typer bobiler som stiger. Som solteknologi brukes fangpusun veldig mye. Fangpusun mener at det er skjebnebestemt å reise med et hus.

I det moderne samfunnet har forbrukernivået til&# 39 forbedret seg. Det er fortsatt mange mennesker i verden som liker å kjøre sin egen bobil for å reise og leke. Fangpusun' s tekniske konsept er å tilby et trygt, pålitelig, stabilt og kompatibelt kraftsystem for alle slags applikasjoner. Så en sikker, effektiv, stabil og kompatibel lastebilomformer er kjernen i hele Touring-bilens solenergiproduksjon og kraftlagring.


Å leke med Turbil=høyere strømbehov

Lastebilomformer som et praktisk elektrisk apparat for å forbedre livskvaliteten til Touring-bilen, tror jeg at de interne materialene og utførelsen i tillegg til kraft og effektivitet vil påvirke omformerens sikkerhet, ytelse og levetid. Som navnet antyder, har Touring-bilen to hovedfunksjoner: hus og bil. Enkle fasiliteter kan ikke tiltrekke seg turister lenger. Med det kinesiske uttrykket" spurven er liten, er fem zang-organer komplett" ;, som alle ser ut til å øke etterspørselen etter" elektrisitet" til en viss grad.

Photovoltaic system


Inverter med høy effekt, hvorfor ikke være redd?

Sammenlignet med andre solenergiprodukter kan Fangpusun Xtender XTM og XTH Microtek ren sinusbølgeomformer velges i henhold til dine behov. Hybridomformeren kan realisere systemet som består av flere omformere med samme spesifikasjon. Dette betyr at du kan gjøre hva du vil, og at du ikke trenger å bekymre deg for å være ulykkelig på grunn av plutselig strømbrudd. Dette kan også øke din lykkeopplevelse under reisen.

Fangpusun Xtender XTM og XTH-serien er alt-i-ett laderomformer med avanserte funksjoner, som kan brukes på en fullstendig modulær måte, og kan også brukes som batterilader og reserveutstyr om nødvendig.

2

Andelen solenergi som brukes innen Touring bil, øker. Det er ikke bare den behagelige gleden av Touring-bilreiser eller campingliv, men gir også et annet liv for kullfattige reiser!