Hjem > Nyheter > Innhold

Hvilke nye solcellerteknologier har vunnet i første omgang i tiden av store data?

Aug 18, 2020

I dette" big data" tid, blir alle bransjer mer og mer diversifiserte, og solcelleindustrien er ikke noe unntak. Fangpusun holder også følge med tidenes tempo og fornyer hele tiden。Hvis PWM-ladekontrolleren er versjon 1.0, er utviklingen av vitenskap og teknologi MMPT solar-ladekontrolleren versjon 2.0, og MPPT refererer til maksimal effektpoengsporing. Det er et oppgradert produkt av solenergikontroller og et varmt produkt i markedet for tiden.

图片1

Hvis du trenger en kraftig solcellelader, anbefaler vi at du bruker MPPT solcellelader. MPPT solcellelader kan oppdage strømgenereringsspenningen til solcellepaneler umiddelbart og spore maksimal spenning og strømverdi, slik at man får mer kraft fra solcellepaneler, og effektiviteten er høyere enn PWM.


Det er to MPPT-ladekontrollere i fangpusun, som kan tilfredsstille strømbehovet ditt.

Fangpusun FLEXmax MPPT-serien hybridladekontroller har 60 ampere og 80 ampere. Den kan fungere i 12V til 60V DC-kontrollutgang. Nyskapende programvareberegning kan øke effekten fra solcelleanlegget med 30%. Når du kobler til batterimodulen, vil den automatisk oppdage spenningen. Den har en lys skjerm og fire hvite knapper, som kan søke i 128 dagers historie. Du kan bruke" mate2" systemdisplay for fjernovervåking og konfigurering, og det er mange kraftige funksjoner som venter på at du skal oppleve.


La&# 39 se på vår nye FLE max MPPT 100-300, som er en industriell design. FLE max MPPT 100-300 er en ladekontroller på toppnivå med høy ytelse, høy effektivitet og multifunksjon. Den er egnet for avansert strømforsyningssystem, metallvarmeavleder og sikrere beskyttelseskontroller. Effektiviteten er opptil 99%, og den støtter 24v, batterispenningen på 36V og 48V har bredere anvendelighet. Dens spenningsområde er så høyt som 300V fotovoltaisk array, som kan overvåkes og konfigureres eksternt ved hjelp av" MATE3s" systemdisplay.

图片2


I dag' s æra," big data" gir oss et nytt perspektiv for å se verden, det vil si kilden til å drive vår industrielle innovasjon. Fangpusun mener at det er på grunn av dette at ikke bare Kina, men også verden vil bruke anvendelsen av" big data" for å fremme utvikling.