Hjem > Nyheter > Innhold

Cloud Canton Fair X Facebook Live

Jul 01, 2020

GG quot; Cloud Exhibition" innleder en ny mulighet for bransjen. Med jevn gjenopptakelse av arbeid og produksjon og utvinningen av noen store, mellomstore og små utstillinger, vil utstillingsbransjen etter hvert innlede en stor utvikling i løpet av det neste halvåret. Direkte kringkasting er en viktig modul for nettutstilling. En spesiell direktesending for hele verden startet 15. juni. Hver direktesending av fangpusun har satt opp" cloud" Canton Fair, to direktesendte plattformer på Facebook.

1

Under den nye epidemisituasjonen holder fangpusun aktiv kommunikasjon med utenlandske kunder gjennom forskjellige måter. Denne direktesendingen åpner døren for utenlandske kunder å lære om fangpusun, og bryter gjennom begrensningen av tid og rom. Gjennom fleretningssamhandling og presentasjon og forklaring av fagpersoner i flere vinkler, kan flere utenlandske kunder se og forstå selskapets' s produkter og tjenester.

I 2010 gikk fangpusun inn i fotovoltaisk industri, med fokus på kontrollere og omformere. Siden etableringen har fangpusun gjort kontinuerlig teknologisk innovasjon og R& D, det har blitt solgt utenlands i mer enn ti år og eksportert til USA, Haiti, Nigeria, Sør-Afrika, Australia, Puerto Rico, Dominica, Europa, etc. i direktesending, introduserte selgerne hvert produkt i detalj , og hver direktesending var etter hverandre ~

Vårt direktesendte innhold er veldig rikt, hver scene er ikke bare en profesjonell forklaring på produktet, vi introduserer også selskapet' s utviklingshistorie, ny inverter, hvordan solsystemet fungerer, fangpusun produkt råvarevalg, fangpusun produkt kvalitetskontroll, tilbakemeldingsvideo fra kunder, emballasje, produktevaluering, PK, engineering testing, etc.

Det første live-showet av fangpusun er fullført. Live-videoen vil bli lagt på hjemmesiden vår. Hvis du er interessert, kan du se den når som helst. Fangpusun vil fortsette å leve. Vær oppmerksom på de siste nyhetene våre!

-Slutt-