Hjem > Nyheter > Innhold

5 tips som hjelper deg med å velge en god solcellestyring

Jul 22, 2020

1.Det er to hovedtyper av Fangpusun solar charge controller å vurdere: PWM og MPPT

PWM: Mindre effektiv, billig pris

MPPT: Høy effektivitet, høy pris

QQ图片20200722093912

Fangpusun Foreslå: Hvis mer enn 30Amp Forespørsel, er det beste å bruke MPPT Solar Charge Controller.

2. systemspenning (batterispenning). Normalt har det 12v 24v 36v 48v 60v for batterispenningen, så må du først bekrefte systemspenningen. Siden solladningskontrollen har mye forskjellige modeller for forskjellig batterispenning.

Fangpusun Foreslå: Den lange arbeidstiden for batteribank vil påvirke batterilevetiden, det beste er å bruke “batteribalanser” som arbeider sammen med batteribanken din, så det kan bekreftes at hvert batteri kan ha litt ladestrøm og spenning.

3.PV strøm. Dette er i henhold til PV-kraften fra solpaneler. etter at systemet er spenning, vil den totale solcellestrømmen bestemme hvilken modell solcellestyring som er best for systemet ditt.

图片1


Fangpusun Foreslå: FLEXmax MPPT-serien (60A og 80A) har størst maksimal solcelleeffekt enn andre solcellestyrere. Det er best å velge om det er med Big PV-drivstoff.

4.Maksimal PV åpen kretsspenning (VOC). Tilkoblingsmodus for solcellepanel vil avgjøre hvor mye spenning for VOC i endelig, ettersom Solar Controllers-modellene har 47V 75V 100V 150V for VOC.

Fangpusun Foreslå: prioriter først VOC, kortslutningsstrømmen vil øke modultapet og redusere effekten av forbedring av batteriets effektivitet.

5.Kontakt med Fangpusun arbeidspersonell, vil sikre at du velger å velge riktig solar Charge controller som er riktig for deg og ditt solsystem.