Hjem > Nyheter > Innhold

128 dagers datalogger for ditt solsystem

Jul 02, 2020

I helgen er det en stor grossist som vil kjøpeFlexmax MPPT 60A80Asolenergikontroller.Det er salgsmester for Wenzhou Xihe Electric Co., Ltd. hvert år. Landene med størst salg er Nigeria, USA, Puerto Rico, Haiti, Yemen, Afghanistan, Canada, Jamaica, og så videre.

图片1

I dag, Mr. Likhon tester den fungerende tilstanden til Flexmax MPPT80A solcellekontroll. Det viktige, tester han funksjonen tilMate2fjernkontroll for å lagre informasjon om solsystemet i 128 dager, inkluderer PV-strøm, PV-spenning, ladestrøm, batterispenning, daglig KWH og så videre. Ingeniøren vår påpekte også at Mate2 kunne lagre OUTBACK-omformerdata, det med 256K minne. Etter å ha koblet til PC, kan vi lese data på datamaskinen.

图片2

图片3

图片4

图片5

Etter Mr. Likhon, la' s se nærmere på. Skallet er et aluminiumsskall, som føles litt grovt. Når du åpner dekslet, kan du tydelig se at alt elektronisk tilbehør er nytt. De er alle kjøpt fra USA, Japan og Sør-Korea, og monterer når som helst produkter med brukte elektroniske komponenter. Sørg for levetid over 10 år.

Til slutt er det glede å etablere forretningsforhold til Mr.Likhon. Håper Covid-19 forsvinner på verden, alt blir bedre og bedre.

图片6